четвер, 22 грудня 2016 р.

14 листопада 2016 року на базі  ДПТНЗ «Сумський центр професійно-технічної освіти з дизайну та сфери послуг» відбувся відбірковий етап конкурсу професійної майстерності «Снігова Королева Estel - 2016», серед  учнів професійно-технічних навчальних закладів з перукарського мистецтва Сумської  області у стилі — Готика.
У конкурсі взяли 5 професійно-технічних  навчальних закладів області:
- Державний професійно-технічний навчальний заклад «Сумське вище професійне училище будівництва і дизайну»
- Державний професійно-технічний навчальний заклад «Сумський центр професійно-технічної освіти з дизайну та сфери послуг»
- Державний навчальний заклад «Шосткінський центр професійно-технічної освіти»
- Державний навчальний заклад «Охтирський центр професійно-технічної освіти»
- Державний навчальний заклад «Глухівське вище професійне училище»
Оцінювало учасниць найсправедливіше, вміру суворе журі у складі якого були технологи-експерти, технологи-консультанти компанії Estel та голова судійської комісії, регіональний тренер компанії Estel, викладач Estel Kiev Studio.
Всі конкурсанти були забезпечені матеріалами та професійною косметикою фірми Estel Professional, необхідною для виконання образу.
Усі конкурсанти отримали диплом учасників та подарунки від фірми Estel Professional.
Спеціальну нагороду «Міс Екстравагантність» отримала Олександра Зуєва учениця ДПТНЗ «Сумський центр ПТО з дизайну та сфери послуг»;
Дипломом ІІІ ступеня нагороджено Стрілець Анну  ученицю ДПТНЗ «Сумське вище професійне училище будівництва і дизайну».
ІІ ступеня нагороджено Юлію Петренко ученицю ДПТНЗ «Сумський центр ПТО з дизайну та сфери послуг»;
І ступеня нагороджено Марочкіну Марину ученицю  ДПТНЗ «Сумське вище професійне училище будівництва і дизайну», яка і матиме нагоду представити Сумську область на фіналі конкурсу «Снігова королева» у м. Києві.
Також усі навчальні заклади були нагороджені Подяками за підготовку учасників конкурсу. 
Під час конкурсу учасники набули досвіду і професійно виросли, відчувався посилений інтерес до обраної професії. Учні професійно-технічних навчальних закладів ще раз довели, що гідні звання майстра перукарського мистецтва, що підтверджують дипломи переможців.

Всі фото дивіться в альбомі 

Немає коментарів:

Дописати коментар